2020. július 26., vasárnap

Az új ”Muravec” azaz az orosz "hangya" rendelkezik elektromos motorral, kényelmes kabinnal, jó teherbírással, ám mégsem sürgetnek megvásárolni.

Július 19

Helló autó rajongók! Emlékszel erre a legendás robogóra? Még mindig emlékszem az elhaladó "hangya" erre a hangjára!
Nem tudom, hol, hogyan, de a mi térségünkben nagyon szerette őt, nélkülözhetetlen asszisztens volt a háztartásban, könnyedén szállíthatott 250 kg-ot, 60 km / h sebességre gyorsult és olcsó, a falu számára ez csak így van!
Régi, kedves "hangya"

Tehát a tulai üzemben úgy döntöttek, hogy megismételik ennek a szállításnak a népszerűségét, és kiadtak egy frissített verziót, az újdonság érzése nem egyértelmű, és mint kiderült, az emberek nem sietenek megvenni, bár a jellemzők általában nem rosszak. Nézd meg magad:
Az új robogó kapott:
Kényelmes, dupla fülke;
5 l / s villamos motor;
Teherbírása 1000 kg!
Teljesítménytartalék 90 km / h-ig.
Hossz 3470, szélesség 1500, magasság 2100 mm.

Úgy tűnik, hogy a kabinban a rossz időjárás nem szörnyű, az üzemanyag-megtakarítás kézzelfogható, el tudsz szállítani egy tonnát, és ez egy robogónál van! A teljesítménytartalék nem kicsi, annak ellenére, hogy egy verziónál dízelgenerátorral töltheti az akkumulátorokat, amit magával vihet, és az energiatartalék növekszik.
De az emberek nem sietenek megvenni, mert az "hangya" nem fér hozzá a közutakhoz, és vállalkozások, parkok, raktárak belsejében történő munkára szolgál. Úgy gondolom, hogy falvakban is használható az autópálya elhagyása nélkül.

Ideálisnak tűnik a vállalkozások számára, de itt felmerül egy másik probléma: ennek a robogónak az ára 1300 000-nél kezdődik! Az ár egy kicsit megbotlik, miért?
Lehet, hogy kifizetődik az üzemanyag-megtakarítással, de még mindig drága, és egy hétköznapi embernek nincs értelme egyáltalán megvenni. A gyártó állítása szerint a tömegtermelés megkezdésével az ár csökkenni fog, ám nehéz elhinni.