2021. június 13., vasárnap

Kiegészítés cukros, édes és húsos paradicsomhoz: ne felejtse el elmenteni a receptet!

Május 20
Most, amikor a paradicsom palántái még csak a növekedés és fejlődés szakaszában vannak, a jövőbeni betakarításokat valahogy még mindig rosszul képzelik el. De jelöld meg a szavamat - és még mielőtt lenne időd visszatekinteni, amikor fáradozásaid meghozzák gyümölcsüket. A szó szoros értelmében. Paradicsom, uborka, paprika, padlizsán és egyéb zöldségek és gyümölcsök, frissek, illatosak, közvetlenül a kertből - nem erre indítják a kertet?
Nekem személy szerint a listán szereplő paradicsom különleges helyen van. Nem tudok rólad, de imádom a saját, házi paradicsomomat - olyanokat, amelyek csak bokorból származnak, melegek a forró nap sugarai alatt, szokatlanul illatosak és rugalmas hordók. Törj ilyet - és a cukros szemek csillognak a gyöngyházi pépen ... Örülj!
Hogyan lehet a gyümölcs íze édesebb?
Van egy speciális felsőkötés, amely a konyhasó alapja. Sokan sót használnak a gyökérnövények megtermékenyítésére: hagymát, sárgarépát, céklát. Neki köszönhetően igazán édessé válnak. De kevesen tudják, hogy ugyanaz a formula alkalmazható a paradicsomnál is - csak tudnia kell, hogy mit és milyen ponton kell etetnie a növekvő paradicsommal.
Mikor kell bevezetni a sós öntetet?
Abban a pillanatban, amikor a paradicsom aktívan megtermékenyül . A paradicsom már úgy néz ki, mint a paradicsom, és nem úgy, mint a kis "borsó", néhányuk hamarosan pirulni kezd. Ebben a pillanatban bevezetjük a sós öntetet.

https://img.7dach.ru/image/1200/00/00/48/2018/07/13/7d6ebc356a-nomark.jpg
Hogyan készítsünk megoldást?
Könnyen. Bármelyik vidéki házban könnyen megtalálhatja az alkatrészeket.
Szükséged lesz:
Egy vödör vizet;
250 gramm hamu;
Egy evőkanál só nélkül.
Mit csinálunk?
Keverje össze az összetevőket vízben, és hagyja két napig forrni. Öntsük meg a növény infúzióját egy fél literes edény sebességével egy paradicsom bokorra.
A hamu könnyen emészthető káliumot tartalmaz, ami viszont közvetlenül befolyásolja a gyümölcs minőségét - húsossá, vitaminokkal dúsítottá válik, és ezt követően hosszú ideig tárolható. A só növeli a cukrok arányát a gyümölcsökben: édesek, cukrosak, nagyon-nagyon ízletesek lesznek.

https://2rediski.ru/wp-content/uploads/2020/01/1-28.jpg