2019. február 18., hétfő

Harmadik alkalommal szervezik meg a Kolozs Megyei Agrárfórumot

2019 Február, 15
Idén harmadik alkalommal szervezi meg a Kolozsi Gazdakör közösen a Kolozs Megyei Gazdák Egyesületével (KMGE) az Agrárfórumot, amelyet február 22-23-án tartanak Kolozson.
Az érdeklődés évről évre nő, ezért úgy érezzük, hogy hiánypótló az ilyen típusú tájékoztatások megszervezése, első sorban azért, mert azt tapasztaltuk, hogy a gazdákhoz nem jutnak el azok az információk, amelyek szükségesek lennének ahhoz, hogy kihasználhassák a rendelkezésükre álló forrásokat. A témakörök minden évben változnak, így szeretnénk minél többoldalú tájékoztatást biztosítani a kis és nagy gazdálkodók számára” – tájékoztatott Bakó Alpár, a KMGE elnöke.
A két napos eseményen szó lesz pályázati lehetőségekről, biogazdálkodásról, méhészetről, takarmányozási megoldásokról, zöldségtermesztésről, illetve a földalapú támogatásokról is.
Örülünk, hogy idén is megszervezhetjük az Agrárfórumot, ez fontos számunkra, mert ez által is megerősödik bennünk, hogy a Kolozsi Gazdakör jól működik és nem vész kárba a befektetett munkánk. Reméljük ez úttal is nagy sikere lesz az eseményünknek és jövőben is sikerül szervezni ilyen jellegű összejöveteleket” – nyilatkozta Debreczeni József, a Kolozsi Gazdakör és az RMDSZ kolozsi szervezetének elnöke.
Bár az eseményre a belépés ingyenes, részvételi szándékot előre jelezni kell a kmgeoffice@yahoo.com email címen vagy a KMGE Facebook oldalán. További információkat a fórumról ITT itt találnak az érdeklődők.