2011. október 9., vasárnap

ÚJ HANGYA® rendszer

http://www.ujhangya.com/ujhangyaintegraciossz.html

Országos kiterjedésű
közvetlen értékesítési ÚJ HANGYA® rendszer

és ÚJ HANGYA®  fogyasztói klubkártyák
Az ÚJ HANGYA® Integrációs Szövetkezet és a Magyar Termék Kereskedőház kialakított egy innovatív, országos kiterjedésű közvetlen értékesítési rendszert, amelyben az alacsony ár érdekében a helyi termékek a közvetítők kihagyásával jutnak el a fogyasztókhoz.
Ingyenes belső web-áruházuk közvetlenül a termelőket köti össze a forgalmazókkal. A társulás a logisztikával, az értékesítéssel és a marketinggel kapcsolatos teendőket is leveszi a termelők és a forgalmazók válláról – a megrendelés adminisztrálásától kezdve a szállításon át a reklámozásig mindent elvégez.
Az ÚJ HANGYA® Integrációs Szövetkezet minden mezőgazdasági őstermelő, kistermelő, gazda, tenyésztő, termelő-szolgáltató típusú szövetkezet, vagy bármely más magyar terméket gyártó cég számára nyitott – a magyar termékeket befogadni kívánó forgalmazók (a rendszerhez országszerte csatlakozott kisboltok, éttermek és egyéb szolgáltatók) innen rendelhetik meg a termékeket.
- A magyar áruk célirányos piacra jutásának és felhasználásának növelésére kezdeményezzük három ÚJ - HANGYA® Kártya bevezetését ami kedvezményes vásárlásra jogosít.
ÚJ HANGYA® Klub Kártya: a kártya birtokosa a az ÚJ HANGYA® és az EDC emblémával ellátott 800 üzletben kedvezményes vásárlásra jogosít.
- ÚJ HANGYA® Vásárlói kártya: a lakosságnak – törzsvásárlói kártya, amely az ÚJ HANGYA® partner üzleteiben kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít, terminálon feljegyezi a kedvezményt majd a következő vásárlásnál beszámitja
- Városi vagy önkormányzati ÚJ HANGYA® kártya az önkormányzatoknak – a szociális rászorulók számára biztosított kedvezmények.
A web áruház és Klub Kártya teknikai rendszer jelenleg már működik. Szeptember 19-töl lehet jelentkezni az ÚJ HANGYA klub kártyára. A rendszer további bevezetése Szeptember végén, Oktober elejére tervezzük. Jelentkezzenek a www.magyartermekkereskedohaz.hu honlapon.

Az Első  ÚJ HANGYA®



 Értékesítési Pont
megalakult Velencén
Friss, ízletes, minöségi magyar termékek
a helyi gazdáktól
ÚJ HANGYA SZÉKESFEHÉRVÁR és KÖRNYÉKE SZÖVETKEZET
2011.JÚNIUS 29.
ÚJ HANGYA Székesfehérvár és Környéke Szövetkezet                 Balogh Gyula ÚJ HANGYA Intégrációs Szövetkezet Elnök
(ÚHSKS) tagok, Timár Béla (középen) helyi gazda                      Oláhné Surányi Ágnes Velencei Polgármesterasszony
                                                                            Vincz József, ÚHSKS elnök
ÚJ HANGYA® Integrációs Szövetkezet
Az alapítók a több mint 100 éves nemzeti örökségünk által a gyökerekre építve, Almási Balogh Elemér HANGYA-alapító vezérigazgató nyomdokait követve a nemzet és a vidék fejlesztésének, támogatásának érdekében az eredeti HANGYA Szövetkezetek szellemiségét folytatva egy központi ÚJ HANGYA® Integrációs Szövetkezetet hoztak létre.
A Szövetkezet a magyar mezőgazdaság megújulása érdekében a kis és középvállalkozók közreműködésével a nemzeti agrárium felemelkedését szolgálja és biztosítja. Ez a központi szövetkezet egységes képviseletet, marketinget, oktatást, gazdasági, jogi hátteret biztosít. A Szövetkezet termelő- értékesitő és fogyasztási rendszer strukturájára épül, egy olyan szövetkezeti rendszert, kereskedelmi hálózatot épít ki amely a termelők, gazdálkodók és vállalkozók védelmét szolgálja.

Az ÚJ HANGYA® név egy védjegyet, garanciát, bizalmat, erőt, azonos arculatot nyújt.

Balogh Gyula Elemér, elnök