2014. január 13., hétfő

Meglepetés a közgyűlésen

A sikeres 2013-as esztendő zárásaként a Naturalma Zrt.december 16-án tartotta fennállása második közgyűlését a piricsei Fábry Kúriában. A közgyűlésen részt vevő tulajdonostársak egyhangúan elfogadták az igazgatóság beszámolóját és a jövőre vonatkozó javaslatait.
A programot a Naturalma® fajták kóstolója is színesítette, majd az igazgatóság meglepetésként a meghirdetett programon kívül beszámolt piackutatási tevékenységének legfrissebb eredményeiről. A nem várt bejelentést hosszas, közös ötletbörze és a jövőre vonatkozó tervek közös továbbgondolása követte.
Ajándék szaktanácsadás
Az igazgatóság ez után bejelentette, hogy az újonnan belépő tagok mellett a régi Naturalma® tulajdonosok is újabb egy év ingyenes operatív fitotechnikai és növényvédelmi tanácsadásban részesülhetnek.
A metszési szezon kezdetén a közgyűléstől távol maradó tulajdonostársakat ezúton értesítjük, hogy Kalydi Tamásszaktanácsadó kollégánk a 06-30-816-4219-as számon várja hívásaikat, hogy segíthessen a helyes metszési stratégia és növényvédelem tervezésében és kivitelezésében.
Gyümölcsöző 2014-es esztendőt kívánunk a Naturalma Zrt. és Holland Alma Kft. valamennyi dolgozója nevében.


2014-ben se feledje: Naturalma®: az egészség oltalma