2013. november 19., kedd

Góbé termékek a 21. Sepsiszentgyörgyi Városnapokon

Written by admin Posted in ZAJ-LIK
Első alkalommal vettünk részt a Szentgyörgy Napokon, amelyet immár 21. alkalommal szerveztek Sepsiszentgyörgyön – a rendezvénysorozatot mi is sikeresen zártuk.
Április 27-29. között – a sokszor kibírhatatlan kánikula ellenére – naponta több ezer ember fordult meg a standunk környékén. Sok külföldi turista is érdeklődött a termékeink iránt, s a vasárnapi Omega-koncertnek köszönhetően az anyaországi vendégek száma is jelentősen megemelkedett. Mindenkinek tudtunk újat mutatni, mondani magunkról, s a termékek a kóstoltatás során még közelebb kerültek vásárlóinkhoz. A helyi ízeink közül legtöbben elsősorban a köményes és áfonyapálinkánkat választották, de nagy népszerűségnek örvendett a jégkrémünk és a sepsibodoki borvizünk is – többek között a 30 fokos melegnek köszönhetően.
A sátrunknál kérdőívet kitöltők között egy nagy értékű, Góbé termékekből összeállított kosarat sorsoltunk ki. A szerencse most Borka Klárának kedvezett. Elmondása szerint élete legboldogabb napját szereztük, nagyon megható élmény volt számunkra is.
Örömünkre szolgált, hogy a három nap alatt rengeteg emberhez eljuttathattuk az üzenetünket: hogy lehetősége szerint mindenki részesítse előnyben a helyi termelők által készített termékeket.
Köszönjük minden érdeklődőnek, hogy megtiszteltek a bizalmukkal. Jól éreztük magunkat, köszönhetően a sok pozitív visszajelzésnek is. Élményekkel teli tértünk haza és reméljük, hogy jövőben újra részt vehetünk a rendezvénysorozaton.
A szavak helyett beszéljenek a képek a továbbiakban: