2013. július 9., kedd

HOLLAND ALMA KFT. Gyümölcsfaiskola, Erdészeti és Energetikai Szaporítóanyag Előállító, Szaktanácsadó és Telepítő Rendszer

A Holland Alma Kft. 2010-ben jól döntött, amikor elkezdte új, csobádi telephelyének kialakítását. Mára elkészült az új irodaház és oltványhűtő komplexum első üteme. Igazán látványos változások mentek végbe idén év eleje óta is. Az igazi változás azonban az oltványminőség területén következett be. A Holland Alma új területválasztása kizárólag talajminőségi paraméterek alapján történt három évvel ezelőtt. Az oltványok minősége, a bel- és külföldi vásárlók visszajelzései mind azt igazolják, hogy a területválasztásunk sikeres volt. Ennek köszönhetően faiskolai árunk versenyképes lett a magasabb minőségi elvárásokkal jellemezhető nyugati piacon is.
Knippfák 2013. június 20-án                   Szemzett oltványok 2013. június 20-án
Ezért tanácsoljuk minden leendő gyümölcstelepítőnek, hogy telepítési döntése előtt feltétlen győződjön meg a Holland Alma új faiskolai területéről származó oltványok minőségéről. Aki látta már, tudja: felelős döntést hozni enélkül szinte lehetetlen.
Babicz Szabolcs termelésvezető kollégánk előzetes telefonos bejelentkezés alapján egyénileg és csoportosan is fogad látogatókat faiskolai idegenvezetésre. Bejelentkezni munkaidőben a 06-30-278-1598-as számon lehet.
Minden egyes kiló kiadott tápanyag, minden egyes liter öntözővíz, minden egyes ráfordított munkaóra hatványozottabban érvényesül ezen a talajon, mint bármilyen korábbi területünkön. Most itt állok az oltványok mellett és mialatt kimondtam ezt esküszöm szemmel láthatóan nőttek! Ezen a földön elég, ha nézem a fákat és még azt is meghálálják” – mondta termelésvezetőnk.
 De Vásárlóink visszajelzései is ezt támasztják alá: 
Örömmel tájékoztatom, hogy az Önöktől vásárolt oltványok 100 %-osan megeredtek, és gyönyörű szépen fejlődnek. Ez úton szeretném megköszönni Önöknek a korrekt partnerséget.
Amennyiben igénylik és megfelelőnek találják, szeretném felajánlani Önöknek, hogy gyümölcsösünket bemutatóhelyként igénybe vehetik a térség érdeklődői számára.” (Toldi Tamás polgármester, Devecser)
Fentiek mellé ízelítőül néhány fotó. (De feltétlenül nézzen szét nálunk élőben is!)
Dr. Csipkés József, helyettes ügyvezető, Holland Alma Kft.