2021. június 22., kedd

4 igénytelen évelő növény, amelyek júliusban a földbe vethetők.

Június 18
A dacha talán minden városlakó számára a legkedvesebb hely. Sokan nemcsak gyümölcsöt és zöldséget termesztenek ott, hanem virágágyásokat és előkerteket is szerveznek. Még nem késő néhány gyönyörű évelő növényt közvetlenül a földbe vetni, még júliusban is.
Feverfew lányos aranylabda
A növény ideális azoknak a termelőknek, akiknek nincs idejük gondozni az ágyukat. Ha megnőtt, a piretrum bokrok minimális gondossággal díszítenek minden virágos kertet kis fényes virágok szétszórásával.
A Feverfew Golden ball egy buja, kompakt bokrot alkot. A növény körülbelül 2,5 hónappal a magvetés után virágzik . A Feverfew girlish nagyon igénytelen a növekedési feltételekkel szemben. Az ellátás főként a talaj öntözéséből, gyomlálásából és lazításából áll.
Perzsa kamilla, Robinson
Alpesi csillag
Csodálatos és csodálatos növény, nagy rózsaszín és piros virágzattal örvendeztetve meg a csinos áttört levelek hátterét. Még egy kezdő virágkedvelő is képes ilyen szépségre . A Robinson fajta virágzatai elég nagyok a kamillához - átmérőjük körülbelül 8-10 cm. Egy ilyen perzsa kamilla bármilyen virágágyást díszíthet.
Szeretem az alpesi asztert vonzó megjelenése, fényes virágzása és természetesen a könnyű karbantartás miatt . Jobban szereti a napos területeket, de részleges árnyékban problémamentesen virágzik. Az Alpesi Aster alkalmas szegélyek díszítésére vagy élő szőnyeg létrehozására.
Stock-rose karnevál
Stock-rose karnevál
Népszerű kerti óriás, különféle színű frottír virágzat bojtokkal díszítve. A rózsáim büszkék a ház melletti virágágyásra. A növekvő állományrózsa agrotechnikája meglehetősen egyszerű, a legfontosabb egy napsütötte, termékeny talajú terület kiválasztása. A magas növényeknek támaszra van szükségük, mert nehéz rügyekből és virágzatokból hajlanak meg.
Ezek az évelők, amelyeket júliusban vethetünk. Gyönyörűek, nem fogja megbánni, hogy ilyen későn landolt.