2018. június 3., vasárnap

Közel 13 ezer látogató kereste fel a XXII. Pápai Agrárexpót

2018. május 28., NAK
2018. május 27-én, vasárnap véget ért a XXII. Pápai Agrárexpo, amely szakmai és közönségsikert aratott.
2018. május 25. és 27. között zajlott a hagyományos – a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara főszervezésében lebonyolított – Pápai Agrárexpo. A sorrendben 22. esemény vasárnap este zárult; a három nap során közel 13 ezren keresték fel a 120 kiállítót, a szakmai rendezvényeket – így a Nyugat-Magyarországi Agrárfórumot és a fehérjenövényekkel kapcsolatos tanácskozását –, valamint az egyéb programokat: a gép- és tenyészállat-bemutatókat, a lovas programokat, a vadásznapot és a gyermekprogramokat.

13 ezren keresték fel a 120 kiállítót és a szakmai rendezvényeket – fotó: Agroinform.hu

A bemutatkozó cégek között megtalálhatóak voltak a mezőgazdasági gépeket, felszereléseket, eszközöket, szolgáltatásokat forgalmazók, az inputanyagokat kínálók, az élelmiszeripari vállalatok. Mellettük jelen voltak még a kézműves termékeket ajánlók, az erdőgazdálkodásban és állattenyésztésben érdekeltek, valamint az érdekképviseleti szervezetek, az intézmények és a pénzügyi szolgáltatók is.
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara standján pedig a falugazdászok, illetve a szakmai referensek tájékoztatták az érdeklődőket a kamarai szolgáltatásokról.