2017. szeptember 10., vasárnap

A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat is ott lesz az OMÉK-on

Újabb két év telt el és végre elérkezett az idő, hogy kilátogathassanak Magyarország legnagyobb mezőgazdasági és élelmiszeripari kiállítására, az OMÉK-ra! Öt pavilon, a Kincsem Park, és a passzázs várják az érdeklődőket a Hungexpon 2017. szeptember 20 – 24. között.
A mezőgazdasági és élelmiszeripari vállalkozások megjelenése mellett, nemzetközi partnerek standjaira is ellátogathatnak és megtekinthetik kiállított termékeiket, a rendezvény díszvendége Japán lesz. Részt vehetnek kertészeti bemutatón, tájegységek, kistermelők és a Kárpát-medence kincseinek bemutatásán, vagy éppen a bioszigeten és a biopiacon. A kiállításról természetesen nem hiányozhatnak az állattenyésztők sem, akik állatbemutató programokkal, fajtaversenyekkel teszik izgalmassá a kiállítást, de a mezőgazdasági gépbemutatók sem maradnak el.
Az OMÉK elsődleges célja, hogy szakmai szempontból bemutassa a fejlett, hatékony, környezettudatos vállalkozásokra, családi gazdaságokra, kis- és őstermelőkre épülő mezőgazdaságot, és annak értékeit, valamint eredményeit megismertesse a szakmával és a nagyközönséggel.
MNVH idén is saját standdal várja az érdeklődőket az A pavilon 108 B standjánál! Az érdeklődők a Területi Felelőseinktől kaphatnak információt a Vidékfejlesztési Program aktualitásairól, az Európai Innovációs Partnerségről, az MNVH aktualitásairól, vagy éppen a Rövid Ellátási Lánc programról.
A rendezvény szakmai programjaihoz csatlakozva, „Közel a segítség – Hálózatban együtt a vidékért” címmel szeptember 22-én, pénteken 13.30-tól, konferenciát tartunk, amelynek elsődleges témái érintik a Hálózat aktualitásait, a LEADER program legfontosabb tudnivalóit, a Széchenyi Programirodaelért sikereit és szolgáltatásait, valamint az egyéb együttműködési lehetőségeket.
A konferencián való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, melyet az 
linkre kattintva tehetnek meg.
Várunk minden érdeklődőt szeretettel!