2016. március 5., szombat

SZABADSZÁLLÁSON LESZ A SZOCIÁLIS FARMOK ROADSHOW MEGNYITÓJA

2016. 03. 03. 
Mint arról már korábban beszámoltunk, a Szimbiózis Alapítvány a szociális farmok aktuális fejlesztési folyamatokról, a legfrissebb hazai kutatásról, nemzetközi kitekintésről, folyamatban lévő jogszabályi változtatási lobbi munkáról, egy működő szociális farm gyakorlatáról és a közeljövő pályázati finanszírozási lehetőségeiről egy-egy interaktív workshopot tervez tartani régiónként.
A Roadshow megnyitója Szabadszálláson lesz, március 21-én, 14:30 és 17:30 között, a Strázsa Tanyán.
Az esemény szervezői szeretnék, ha minél szélesebb körben megismernék a társadalmi felelősségvállalás szempontjából ezt az igen fontos, innovatív kezdeményezést a csatlakozni szándékozó szolgáltatók és az érintett célcsoportok is. A szabadszállási Strázsa tanya évek óta értelmi fogyatékossággal élő fiatal felnőttek önállóvá válását segíti akkreditált, Magyarországon egyedülálló felnőttképzési programjával, mely jelenleg is modellezi a szociális farm működését.
A programon résztvevők az elméleti információkon túl, a gyakorlati megvalósításról is képet kapnak. A vendégeket kemencés kenyérlángossal várják, és a program végén birkapörkölttel is lesz.
A programon való részvétel ingyenes, a jelentkezések száma korlátozott és előzetes regisztrációhoz kötött!
A mellékelt regisztrációs adatlapot legkésőbb 2016. március 11-ig kérjük a strazsatanya2@gmail.com címre visszaküldeni.
A meghívót ITT, a szociális farmokról szóló tájékoztatót pedig ITT tölthetik le.