2013. szeptember 9., hétfő

Elelmiszeripar RT HD Teljes Film



Kedves facebookozók!
IKSZT- ék!
Ti, aki birtokában vagytok már a nethasználat képességének, bizony sokkal több információhoz juttok, mint azok, akik idegenkednek a komputertől, azt még bekapcsolni sem tudják, és nem férnek hozzá az internet információbőségéhez. 
Felelősségetek van. 
A megszerzett információt, különösen ha az olyan veszélyről tudósít, amit más forrásból nem tud megszerezni az aki nem fér hozzá a SZABAD információkhoz. Mert ugye mondani sem kell, az újságok a tévé a rádió mind erősen ellenőrzött, a politikának ezen keresztül a gazdasági hatalmasságoknak alárendelten , megválogatva terjesztik a híreket. Ami leleplezi az álságos mesterkedéseiket azt elhallgatják. Befolyásolják az embereket a maguk gazdasági érdekeiknek megfelelően, reklám vagy bújtatott reklám, elhallgatás, információszűrés stb eszközeivel.
A legfontosabb mindennapi fogyasztási cikkünk az élelmiszer, nos erről fokozottan hallgatnak.
Ez a film bemutatja azt, amit el akarnak takarni előletek.
Talán a kis falvakban is több lesz a konyhakert, a ház körüli állattartás, ha megtudják, mivel mérgezik őket, miért a sok rákos betegség, miért költ annyi pénzt a család gyógyszerekre, vagy tudatosabban élők étrend kiegészítőkre.
A Film másfél órás, tehát időt kell rá szánni, de megéri!
Védd az egészséged, ne a gyógyszergyárakat tedd gazdaggá, hanem vállalj felelősséget magadért és családodért… Ez ugyan munkával jár, de legalább nem kell hozzá vásárolni Zumba vagy más mozgást kikényszerítő bérletet! 
Ne félj, indítsd el a videót:
Nézzétek meg közösségeként, a körzeti orvos vagy más szakemberek meghívásával nyissatok róla vitát.