2013. május 21., kedd

Bábolna-takarmányok és szaktanácsadás


2013-04-05
Az Unirii utca 40/A szám alatti takarmányboltban szaktanácsadást is igényelhetnek a gazdálkodók szarvasmarha-telepek számára.
A Bábolna takarmányok egyetlen Szatmár megyei hivatalos forgalmazója az Unirii sugárút 40/A szám alatt található takarmánybolt, ahol a szatmári állattartók már egy éve vásárolhatják megMagyaroszág piacvezető márkájának kitűnő minőségű takarmányait. A boltban egyéb, állateszésztéshez nélkülözhetetlen kiegészítők is megvásárolhatók, most pedig egy újabb szolgáltatással bővült a paletta: szarvasmarha-telepek számára ingyenes tanácsadással szolgálnak az igénylőknek. 
A gazdának jeleznie kell, hogy mekkora állat-állománnyal rendelkezik, és természetesen megadni a farm címét, a magyarországi Bábolna cég szakembere pedig előzetes egyeztetést követően fel fogja keresni őt. Szarvasmarha-tartók számára kár lenne kihagyni ezt a lehetőséget, ugyanis az elismert szakember, Éliás Dávid személyre, pontosabban telepre-szabott tanácsokkal látja el a farmert. Sőt, abban az esetben, ha a tanácsokat be is tartják, garanciát is vállal a fejlődésre!
A boltban a Bábolna minden terméke megtalálható, kezdve a csirkéknek, nyulaknak, disznóknak, marháknak vagy lovaknak szánt takarmánytól egészen az olyan különlegesség-számba menő termékekig mint a fürjeknek vagy a struccoknak speciálisan kialakított tápok. A kész takarmányok mellett az árupalettán szerepelnek koncentrátumok valamint asványi anyagokat, táplálékkiegészítőket és vitaminokat tartalmazó premixek is - tehát nagyjából minden, ami a jószág növekedéséhez, gyarapodásához és egészségének megőrzéséhez szükség lehet. Nagy a választék továbbá hagyományos korpából, takarmány-lisztből, szója- illetve napraforgódarából és különböző tejporokból is. 
Az Unirii sugárúton található boltban a takarmányok mellett számtalan kiegészítő vásárolható meg, amelyek létfontosságúak egy hozzáértő állattartó számára. Teljes villanypásztor-rendszerek vásárolhatók itt meg, valamint önitatók és etetők akár tyúkok, akár marhák számára van szükségünk ezekre a kellékekre. A kiegészítők listáján találhatók még pataápolási felszerelések, körmöző-ollók, különféle nyírógépek, infralámpák izzókkal, szóval az állattartók itt mindent beszerezhetnek, amire csak szükségük van. A lovaglás szerelmesei pedig kötőfékekből, nyergekből válogathatnak.
A takarmányboltba Bábolna napos csibéket, előnevelt csirkéket, napos pulykapipét napos kacsát és libát is hoznak rendelésre.
Újdonság, hogy a takarmányboltban legalább 500 lej értékben vásárolt árút Szatmárnémetiben és a megyeközpont húsz kilométeres körzetében ingyen kiszállítják a hét egy adott napján. 
Keresse fel a takarmányboltot Szatmárnémetiben az Unirii utca 40/A szám alatt vagy vegye fel a kapcsolatot az üzlettel a 0261-712-290-es telefonszámon.