2011. december 19., hétfő

Újra a helyi pénzről - A "Hungaro" piaca

Helyi Pénz megváltoztatta a csoport leírását: Tegyétek közzé szolgáltatásaitokat, termékeiteket, amiket Hungaroval lehet fizetni, és hogy mit kerestek, mire van szükségetek Hungaroban!
Fogjunk össze, működjünk együtt, csatlakozz Te is! Terjesszétek a hírt, használjuk ki az interaktív ingyenes technológiát magyar közösségi és a közösséget szolgáló egyéni céljainkhoz!
Hungaropiac Szabályzatok: http://www.scribd.com/doc/69717296/Hungaropiac-Szabalyzatok . Az Első Magyar Klíringház Kft. oldalai: http://hungaropiac.hu/ éshttp://kliringhaz.hu/
Önkormányzatoknak http://pmoney.org/ segít kidolgozni helyi pénz rendszert, Varga Csaba Stratégiakutató Intézete pedig a közösségi rendszert és a helyi közösségi demokráciát: keresd őket is és a polgármesteredet.
Teljesen független, összefogást segítő, a létező első facebook nyitott csoport a Hungaro helyi pénzhez. Egyáltalán nincsen köze az Első Magyar Klíringház Kft-hez és annak szervezőihez, de céges tagjait, szimpatizánsait szeretné megcélozni.december 15., 3:19