2020. november 3., kedd

A "Darázs" az "HANGYA" modernizált rakomány leszármazottja, amely 1,4 tonnát képes szállítani

 https://zen.yandex.ru/media/id/5f3b4020a79e961891fd9a30/shmel-gruzovoi-modernizirovannyi-potomok-muravia-kotoryi-sposoben-uvezti-14-tonny-5f7b0b8671c44f08291797ef

Október 6
Mint tudják, minden új feledésbe merült. Úgy tűnik, hogy ez a népi bölcsesség vezérelte a Veliky Novgorodi Alternatív Kereskedelmi Felszerelés vállalat tervezőit, amikor elkészítették a Shmel teherrobogót.
fotó az internetről
Prototípusa a híres szovjet kori „Hangya” volt . És ne feledje, a névben ismét megjelenik egy rovar. Csak ez már nagyobb méretű. De a paraméterei is erőteljesebbek. Általában egy ilyen technika régóta hiányzik, ezért elég időben megjelent.
Mit tehet Darázs?
Ez a nagy robogó akár a motorkerékpár és az autó hibridjének is tekinthető. Erőteljes, nagy mennyiségek szállítására alkalmas, és fülkével van felszerelve. A hivatalos adatok szerint 700 kg a teherbírása.
Akkor miért hasonlítják ilyen gyakran a Gazellához?
Ennek oka az elvégzett teszt, amelynek eredményeként kiderült, hogy a robogó 1,4 tonna fedélzetére képes . És semmi sem történt vele e kísérlet eredményeként.

fotó az internetről
Igaz, a robogót rövid ideig tesztelték, és nem tudni, hány kilométert tud megtenni ilyen terheléssel. De ennek ellenére ez egy mutató.
A robogó elkészítésének legelején úgy döntöttek, hogy összeszerelik egy saranszki üzemben. Ebben az esetben olyan költségről volt szó, mint 300 ezer rubel és még alacsonyabb.
Ismét a Gazelle-hez képest kiderül, hogy négyszer olcsóbb. Még mindig nem rossz különbség, gyakorlatilag azonos teherbírással 300 ezer és 1200000 rubel között.
Ugyanakkor nem mindenkinek van szüksége a Gazelle maximális teherbírására. A nyári lakosok és a gazdák elégedettek a 700 kg-mal.
A "Darázs" problémamentesen be tudja helyezni egy kisteherautót vagy egy emelvényt. A robogó kialakítása sok részletet tartalmaz a "Zhiguli" -tól . Erősségét acélcsövek adják, amelyeket hegesztéssel kötnek össze.
A tervezők az UAZ SUV-tól vették el a rugós felfüggesztést . Az egyetlen dolog, ami nem tudott ellenállni és a kínaiaktól vásárolt, az a motor. Természetesen a robogó meghibásodása esetén javítása nem okoz problémát, mivel az összes alkatrész könnyen megtalálható.
A mechanikus sebességváltóval ellátott motorkerékpárok teljesítménye 20 lóerő . Ha elmélyül a motor eredetében, akkor az ősökben találhat egy Honda motort.
fotó az internetről
A legnagyobb érték ebben a modellben természetesen a vezetőfülke. Ez egy nagyon kényelmes lehetőség a sofőr számára. Ebben az esetben nem kell attól tartani, hogy rozsdásodhat, mert műanyagból készült, bár fémkereten alapszik. Biztonsági övek is rendelkezésre állnak az autóban.
Általánosságban elmondható, hogy az alkotók egy kiváló, modernizált leszármazottat kaptak az "Ant" -ról, amely a legtöbb nyári lakos számára tetszeni fog