2017. december 1., péntek

2017. december 7. – Termelői Közösségek Napja

M E G H Í V Ó
A Földművelésügyi Minisztérium Eredetvédelemért Felelős Helyettes Államtitkársága, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala és az EOQ MNB Közhasznú Egyesület közreműködésével tisztelettel meghívja Önt a
T e r m e l ő i K ö z ö s s é g e k N a p j a címmel tartandó szakmai rendezvényére.
A konferencia időpontja: 2017. december 7. (csütörtök), 10.00 – 16.00 óráig

Helyszín: Földművelésügyi Minisztérium, Darányi Ignác terem 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 11.
A Termelői Közösségek Napjának megszervezésével célunk a hagyományos termékeket előállító közösségek tevékenységének szakmai támogatása, együttműködésük és tapasztalatcseréjük elősegítése. A jól működő termelői közösségek az eredetvédelem alapkövét jelentik. A konferencia keretében kerül sor a földművelésügyi miniszter által a példaértékű tevékenységet folytató közösségek elismerésére a 2016-ban alapított „Közösségi Díj a Hagyományos Termékekért” elismerés, valamint a Hagyományok-Ízek-Régiók (HÍR) védjegy használati jogára sikerrel pályázó termelők, illetve termelői közösségek részére az elismerő díjak és oklevelek ünnepélyes átadására.
Az Eredetvédelmi Program eredményeként idén nemzeti oltalmat kapott termékek termelői, valamint az Eredetvédelmi Program lebonyolításában közreműködő szakemberek és szakmai szervezetek miniszteri elismerő okleveleket vehetnek majd át.
A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Regisztráció: >> KATTINTS IDE <<
Bővebb információ: Eredetvédelmi Főosztály telefon: +36-1-795-5737 email: eredetvedelem@fm.gov.hu
Kísérő rendezvények:
Mozgó Piac HÍR védjegyes és eredetvédett termékek termelőivel délelőtt 9-13 óra között
Konzultációs lehetőség az Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának munkatársaival délelőtt
Regisztrációja során kérjük, írja meg, ha a programmal kapcsolatos kérdése van, amire konferencián szeretne választ kapni!