2014. szeptember 18., csütörtök

Naturalma® – Különdíj Bábolnán!

WWW.HOLLANDALMA.HU

A Holland Alma Kft Naturalma® Programját különdíjjal jutalmazta a 29. Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok szakmai zsűrije! 
Hazánk legrégebbi és egyik legrangosabb agrár-seregszemléjén a rekord számú kiállító között elsősorban a nagy múltú világcégek óriásgépei számíthattak a szakma díjazására, illetve a szakmai zsűri külön elismerésére. Az óriáscégek között aHolland Alma Kft. gyümölcsfaiskolája az általa megálmodott és megvalósítottNaturalma® Progammal kivívta a szakma elismerését, mely egy kiállítási különdíjban testesült meg.

Díjátadó ünnepség

A díjat Dr. Csipkés József ügyvezető helyettes vette át, aki elmondta, hogy a Naturalma® Programért járó díj azért is különösen értékes számunkra, mert nem csupán egy terméket díjaz, hanem egy termékhez kapcsolódó szolgáltatások halmazát ismeri el. A Program ugyanis egy termelési és értékesítési integráció, mely új nemesítésű, kiváló piaci tulajdonsággal rendelkező, az alma legfontosabb betegségeivel szemben ellenálló, a legmagasabb technológiai színvonalon előállított oltványok telepítésén alapszik. Mindez kiegészül a legkorszerűbb termesztéstechnológiák kidolgozásával, szaktanácsadási rendszer működtetésével, központi marketinggel, piacszervezéssel, a márka jogi oltalmával, finanszírozással.
A Program terméke, a Naturalma®, egy új piaci kategória, mely vegyszerhasználat tekintetében inkább a bio, míg az árak és külső megjelenés tekintetében inkább a hagyományos termékekhez közelít, ezáltal széles vásárlói közönség számára elérhető és megfizethető.
A különdíj

Külön örömünkre szolgál, hogy a különböző óriáscégek között egy hazai ötlet, hazai fejlesztés is díjazásra kerülhetett. A Holland Alma Kft munkatársai a Naturalma® Program nevében köszönik mindenkinek, akik eddig bizalmat szavaztak az új almafajták termelésének! Az ő támogatásuk és lelkesedésük is kellett ahhoz, hogy együtt mondhassuk:

KÖSZÖNJÜK AZ ELISMERÉST BÁBOLNA! 

WWW.H