2012. július 3., kedd

Parlagfű-hadművelet indul! Qui prodest? Kérdjük, mi! Irtsuk vagy sem?

Nagyon kényesnek mondható kérdéskör került e terítékre, hiszen a parlagfű mint gyógynövény csak kevésbé ismert, de lássuk a cikkeket:
2012. JÚLIUS 01.
Olyan szívós, hogy a magja 40 évig is csíraképes. Óriási károkat okoz, s az ellene folyó harc már százmilliókat emésztett föl. Ráadásul elég egyetlen esztendőnyi kihagyás, s kezdődik minden elölről.

Fotó: Bohanek Miklós

Így jellemezte a parlagfűügyet Jordán László, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal növény-, talaj- és erdővédelmi elnökhelyettese. Szalkai Gábor, a Vidékfejlesztési Minisztérium munkatársa pedig úgy beszélt az irtási stratégiáról, mint egy katonai hadműveletről.
A parlagfűvel jelenleg Európa legfertőzöttebb országa vagyunk. Mivel júliustól virágzik, ezért a földtulajdonosoknak, -használóknak a törvény szerint június 30-ig kötelességük megakadályozni, hogy a büdöskével vagy a (szintén gyomnövény) fekete ürömmel könnyen össze téveszthető parlagfű virágbimbója kialakuljon. Gyomlálás, kapálás, kaszálás: még egy oldalhajtása se maradjon! (Vegyszerrel irtani csak szakember felügyeletével lehet.)
Márpedig ha a gazdák elmulasztják a virágzás előtti irtást, 5 millió forintig terjedő bírságra számíthatnak. Kivált a „visszaesők”, mert ahol egyszer már volt parlagfű, ott ismét könnyen megjelenhet. Az agrárszektornak évente több tízmilliárdos terméskiesést, illetve az érzékenyeknek súlyos allergiát okozó gyom elleni harc közérdek. Az idén megkezdték az országos Parlagfű Bejelentő Rendszer kialakítását, számítanak a megyei kormányhivataloknál, önkormányzatoknál tett lakossági bejelentésekre is.

A parlagfű őssejtszaporító és a rákot is gyógyítja!
Weil-Várhegyi László:
A parlagfű latin neve : AMBROSIA. Magyarul azt jelenti, hogy: AZ ISTENEK ELEDELE. Úgy gondolom, hogy ennél többet nem kell hozzátennem ehhez a ragyogó íráshoz. (Kristóff Zoltán)
A parlagfű kiirtása megvezetés !!! 
Gyógyszerhatalom áll a parlagfű, mint GYÓGYNÖVÉNY kiirtása mögött
A parlagfű hasznos növény, az emberiség számára is ehető, s azóta rendszeresen fogyasztható, az év minden napján. Ilyenkor, amikor még zsenge, összevágom apróra egy kis petrezselyem, vagy zeller zölddel, vagy önmagában, és rászórom a szendvicseimre, a kiszedett ételeimre (leves, kása, tészta, főzelék, barnarizs).
Ebben a zsenge korban nagyon sokat leszedek és leszárítom, majd szárítva tárolom, s így egész évben tudom az ételeimbe, ételeimre tenni a szárított, megőrölt porát.
Sokan nem hitték el, hogy jómagam eszem a parlagfüvet, ezért rám küldték a különböző tv-s társaságokat is, akik felvették, ahogy a parlagfüvet fogyasztom. Veterán dobóatléta vagyok, és sokszor vannak olyan monstre versenyek, ahol több órán keresztül kell dobálni különböző súlyú nehézkalapácsokat. Ilyenkor szoktam a teljesítményem fokozása céljából a verseny színhelye körül talált parlagfűből fogyasztani, önmagában és nyersen. El is neveztek a sporttársaim fűevőnek. Aztán megdöbbentette őket, hogy a parlagfű-evésem után kb. 20 percen belül egyre javultak az eredményeim. Néhány követőm is akad majdnem mindig és náluk is hasonló teljesítményjavulásokat lehetett tapasztalni.
Pár évvel ezelőtt el akartak adni nekem egy gyufásdoboznyi zöld port több tízezer forintért. Kérdeztem, hogy mi van a dobozban és miért olyan drága?
Erre azt felelték, hogy a szervezet őssejt termelését fokozza a zöld por és ezáltal minden betegséget helyrehoz a szervezetben. Nem vettem meg a port pedig tudtam, hogy egy keletet, nyugatot is megjárt, neves magyar orvostól származik, inkább megízleltem s megszagoltam. Kellemes volt a meglepetésem, ugyanis a zöld por a parlagfű pora volt, amelyet jómagam már régóta napi szinten fogyasztok!
Lajos Atya nekem is beszélt arról, hogy a parlagfű minden betegséget helyrehoz a szervezetben, de nyilván azt Ő sem tudta, hogy ezt a szervezet őssejt-termelésének fokozásával éri el.
Szerintem sem baj, ha nem ismerjük az elméletet, hanem csak az adott növény hasznosságáról győződünk meg a fogyasztása során. Az is igaz, hogy akiket eddig meg tudtam győzni arról, hogy a parlagfű rendszeres fogyasztása milyen hasznos, bármilyen betegségűk is volt, meggyógyultak belőle, még a rákból is, vagy a parlagfű allergiából is.
A fentiek ismeretében merül fel a kérdés, hogy akkor miért irttatják velünk a parlagfüvet? Ráadásul még büntetés kiszabását is kilátásba helyezik, ha nem irtjuk azt! Nekem erre is meg van a válaszom! A Földünk túlnépesedése már napjainkban is veszélyezteti a Föld valamennyi élőlényét és lakóját is! Ez ellen a Világkormánynak (én csak háttérhatalomnak nevezem) tennie kell valamit. Nos, a világunk ezen urai fő részvényesei a gyógyszeriparnak is. Ha a világon mindenki megtudná azt, amit az indiánok közöltek a franciákkal, jelesül, hogy a parlagfű, mintegy csodaszer minden betegségnél visszafordítja és normalizálja a szervezetben zajló rendellenességeket, azaz a betegségeket, akkor senki nem venne gyógyszert, és akkor nem lenne óriási bevétele a világ urainak, s még így a Föld is túlnépesedhetne.
Ezért a világ urai,a fizetett bértollnokaikkal és bértudósaik által úgy rendelkeztek, hogy elsőszámú közellenségnek kiáltották ki a parlagfüvet, ezt az embernél is intelligensebb, több földtörténeti katasztrófát is átélt csodálatos ősi növényt, hogy a tudatlan és megtévesztett embereknek még véletlenül se jusson eszébe, hogy a kötelező irtás mögött egy más célja van ezen uraknak. Ez a cél pedig a lakosság gyérítése, a Földünk megóvása a túlnépesedéstől. A gyógyszerek mellékhatásai következtében ugyanis, csak Magyarországon minden órában meghal egy ember, de sokkal többen halnak bele abba, amit a patológusok már régóta tudnak, hogy minden második felboncolt embert tévesen diagnosztizáltak és tévesen gyógyszereztek, mivel nem az volt a halál oka, amivel kezelték a betegségűket!
Weil-Várhegyi László feltaláló, mérnök-radiesztéta, bioenergetikus, fitoterapeuta, életmód- és táplálkozási tanácsadó és terapeuta, természetgyógyász,
a Magyar Természetgyógyászok Szövetsége, a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesület tagja, a Tudományos Rendőrség alapító tagja és szóvivője.
/Forrás: Kristóff Zoltán 2011.03.23-i levele/