2011. október 10., hétfő

A Magyar Termék Beszerzési Társulás - MaTeBeT




          A MaTeBeT, a Magyar Termék Kereskedőház által létrehozott beszerzési társulás, egy innovatív, országos kiterjedésű, közvetlen értékesítési rendszer, amelyben az alacsony ár érdekében a helyi termékek a felesleges közvetítők kihagyásával jutnak el a fogyasztókhoz.
 

       Ingyenes belső web-áruházunk közvetlen kapcsolatot teremt termelők és a kiskereskedelmi egyégek között, így kölcsönösen szolgálva hosszútávú piaci fenmaradásukat. A beszerzési társulás a logisztikával, az értékesítéssel és a marketinggel kapcsolatos teendőket is leveszi a termelők és a forgalmazók válláról – a megrendelés adminisztrálásától kezdve a szállításon át a reklámozásig mindent elvégez. A MaTeBeT – Magyar Termék Beszerzési Társulás minden mezőgazdasági őstermelő, kistermelő, gazda, tenyésztő, termelő-szolgáltató típusú szövetkezet, vagy bármely más magyar terméket gyártó cég számára nyitott – a magyar termékeket befogadni kívánó forgalmazók (a rendszerhez országszerte csatlakozott kisboltok, éttermek és egyéb szolgáltatók) tőlük rendelhetik meg a termékeket közvetlenül.
           A MaTeBeT disztribúciós hálózatát a társadalmi felelősség nevében építi ki, a gazdasági szereplők mellett a civil szervezetek és önkormányzatok aktív bevonásával. Célunk a helyi gazdaságok talpraállítása, a közösségi összefogás megteremtése és a magyar áruk piacának megerősítése; a jó minőség, az alacsony árak és a kiszámíthatóság érdekében. A folyamatosan bővülő MaTeBeT hálózat demokratikus értékeinek megfelelően, minden meglévő és leendő tagjának azonos jogokat biztosít a tevékenységét meghatározó kérdésekben.

       Csatlakozzon Ön is a Magyar Termék Kereskedőház közvetlen értékesítési hálózatához!