2014. február 5., szerda

XIII. Téli Élőfalu Találkozó - 2014.02.28. - 03.02.


 A(z) TÉGY - Természetes Élet és Gyermeknevelés Alapítványszervezésében a Magyar Élőfalu Hálózat éves téli nyílt találkozója idén Lókúton kerül megrendezésre a TÉGY - Természetes Élet és Gyermeknevelés Alapítvány valamint Lókút önkormányzatának együttműködésével. 
A nyílt élőfalu találkozó egyik célja egyfelől az, hogy biztosítsa a személyes találkozás lehetőségét azok számára, akik már valamelyik élő/öko kezdeményezés lakói. 
Legalább ugyanilyen fontos célja a nyílt élőfalu találkozónak az, hogy láthatóvá tegye a különféle régebbi, vagy akár újabb élő/öko kezdeményezéseket akörnyezettudatos, önellátó életmód iránt érdeklődők, vagy helyüket keresők számára.
A hármas teljességének jegyében további cél felkelteni az érdeklődést a környezettudatosság, a különféle élő/öko kezdeményezések, vagy éppen csak egy-egy település iránt, mindazokban, aki esetleg azt sem tudták eddig, hogy léteznek élőfalvak, öko kezdeményezések.
Bármelyik "célcsoportba" tartozol is, szerettel várunk egy találkozásra 2014. február 28. és március 2 között - illetve az azt megelőző és azt követő héten.